Beoordeling 9.5 gebaseerd op 156 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

WAT IS HEEL HOLLAND ZONT?

HEEL HOLLAND ZONT is een zonne-energie initiatief voor de Nederlandse consument en het Nederlandse bedrijfsleven, en is samengesteld door specialisten uit de zonne-energiebranche. Hoge kwaliteit zonne-energie installaties geleverd en gemonteerd door professionele aanbieders uit uw eigen regio. De laagste prijzen in Nederland voor de hoogste kwaliteit zonnepanelen en bijbehorende materialen. Dit kan HEEL HOLLAND ZONT waarmaken omdat de route van groothandel naar deelnemer kort is waardoor er geen marges aan strijkstokken blijven hangen.

EENVOUDIG EN TRANSPARANT

HEEL HOLLAND ZONT is een initiatief van Arjan Eikelenboom en Rik Koedam.

Heel Holland Zont - Arjan Eikelenboom

Arjan is Zonne-energie specialist, medeoprichter van Zon in Bedrijf – Analyse & Advies – en auteur van de zonne-energiegids Op Zonnekracht Vooruit.

Heel Holland Zont - Rik Koedam

Rik is zonne-energie specialist met ruim vijftien jaar (inter) nationale ervaring en oprichter van Solar Zaanstad.

WAAROM HEEL HOLLAND ZONT?

Sinds 2011 zijn in Nederland enkele honderden zonne-energie projecten gelanceerd. Vreemd genoeg komt geen enkel project uit de koker van de zonne-energie branche zelf. Het merendeel van de zonne-energie projecten is opgezet door met overheidsgeld gefinancierde organisaties waar kennis van zonnepanelen grotendeels ontbreekt. Kenmerkend voor een groot deel van deze projecten is dat met verschillende aannemers zaken wordt gedaan die op hun beurt installateurs moeten inhuren voor de installatie van zonne-energiesystemen. Dit kan veel effici├źnter vinden wij.

HEEL HOLLAND ZONT wil de zonne-energiemarkt weer terugbrengen naar waar deze thuis hoort. Bij de lokale, professionele specialist en installateur. Omdat HEEL HOLLAND ZONT de route kort en overzichtelijk houdt, kan de prijs laag blijven. Het extra voordeel is dat service voor u als deelnemer altijd direct beschikbaar en in de buurt is. Daarbij komt dat lokaal zaken doen natuurlijk goed is voor de lokale economie en de lokale werkgelegenheid stimuleert.

FUNDERING VAN HEEL,HOLLAND ZONT

Eerlijke prijs

Kwaliteit

Handel weer terug bij de specialist

Ondersteuning lokale economie

Service om de hoek

Eenheid

Transparantie

Goedkoop

Duurzaam

HOE WERKT HEEL HOLLAND ZONT?

HEEL HOLLAND ZONT is als het ware een enorm transparant zonnepaneel waar zonne-energie specialisten uit hele land zich onder verzamelen. Deelnemers van HEEL HOLLAND ZONT melden zich aan en wij zetten de aanmeldingen kosteloos door naar de specialist in de regio.

In dit proces hebben wij het aantal schakels zo beperkt mogelijk gehouden. Dat is overzichtelijk voor de klant en vermijdt onnodige kosten. HEEL HOLLAND ZONT sluit het traject af met een tevredenheidsonderzoek zodat de deelnemer direct waardevolle feedback kan geven.

SPECIALE SERVICE

Een extra toegevoegde waarde van HEEL HOLLAND ZONT is de speciale service die niet ophoudt bij de installateur in de buurt. Bij HEEL HOLLAND ZONT mag de klant rekenen op goede service omdat bijvoorbeeld in geval van ziekte of afwezigheid van de eigen lokale installateur, een eventuele storing of onderhoud wordt overgenomen door een collega installatiebedrijf dat is aangesloten bij HEEL HOLLAND ZONT.

MAIXIMAAL AMBITIE, MINIMAAL BUDGET

Omdat er voor HEEL HOLLAND ZONT een zeer beperkt budget is maar wel een enorme ambitie ziet u geen dure website. Er zijn geen paginagrote advertenties of andere vormen van geldverslindende promotie. HEEL HOLLAND ZONT houdt het eenvoudig, persoonlijk en logisch. Arjan en Rik doen de communicatie zelf. De installateur doet zijn deel van het werk namelijk, uw wensen en belangen omzetten naar een op-maat offerte en zorgen dat uw zonnepanelen vakkundig worden aangesloten.

GRATIS ZONNE-ENERGIE GIDS.

Elke deelnemer van Heel Holland Zont ontvangt een digitaal exemplaar van Op Zonnekracht Vooruit. E-book twv 13,99.

DEELNEMEN HEEL HOLLAND ZONT?

U kunt uzelf aanmelden als installateur voor Heel Holland Zont door een mail te sturen naar info@topsolarmasters.nl. wij nemen dan contact met u op om te kijken of uw regio nog vrij is.

Klanten die graag een systeem willen aanschaffen kunnen ook een mail sturen naar info@topsolarmasters.nl . Wij zetten u direct in contact met een aangesloten installateur bij u in de regio.

heel holland zont