A kwalitieit Solar Zaanstad Panelen

De panelen die Solar Zaanstad levert zijn stuk voor stuk A-kwaliteit en voorzien van alle denkbare keurmerken.

De modules die wij aanbieden moeten aan meer eisen voldoen dan alleen maar de bekende keuringen en certificeringen. Certificeringen zijn belangrijk, maar de testen daarvoor worden gedaan in een fabriek onder andere omstandigheden dan die op uw dak plaats vinden. Buiten de certificeringen kijken wij ook nog wat het verleden is van de fabrikant en hoe hun producten zich de afgelopen jaren hebben gehouden en de problemen die ontstaan zijn. Hoe gaat een fabriek om met de problemen en is hun service en garantie werkelijk zo goed als ze zeggen. Het product moet tenslotte minimaal 25 jaar op uw dak liggen.

Als u het internet afstruint naar merken panelen dan ziet u waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. In 2014 stonden er 12.727 officiële modules geregistreerd!!

Maak dan maar eens een keuze……… Op elke site waar u komt staat dat ze de beste panelen hebben met de hoogste opbrengsten wat het er niet makkelijker op maakt.

Wij hebben ons assortiment gebaseerd op praktijk ervaring met modules van fabrikanten die minimaal 8 jaar bestaan en hebben bewezen goede producten te maken. Voor ons is het belangrijk dat een module strak en recht op uw dak ligt dus moet een paneel haaks en vlak zijn. Voor ons is het belangrijk dat u aan het einde van het jaar met een lach op u gezicht zit omdat u boven verwachting meer stroom heeft geproduceerd dan u had gedacht. Voor ons is het belangrijk dat u vol trots op een verjaardag verteld dat u een fantastisch systeem op u dak heeft liggen. Om daarvoor te zorgen hebben wij met de grootste aandacht een assortiment samengesteld die wij u graag in een vrijblijvend gesprek aanbieden.

> 500

tevreden klanten

> 700

besparing per jaar

+++

hogere woningwaarde

Wanneer vergunningvrij, wanneer omgevingsvergunning nodig?

lees hier meer over de regels bij installatie