Solar Zaanstad is een jong bedrijf maar met ruim 15 jaar ervaring!

Al in 2000 plaatsten wij het eerste paneel op een dak. Toen nog veelal indak systemen en zwaar gesubsidieerd door de overheid. In 2008 richtte wij een groothandel op voor solar-materialen voor het bedrijf waar wij toen in loondienst waren. In 2012 zijn wij van werkgever veranderd om voor een Belgisch bedrijf een groothandelstak in Nederland op te zetten. In al die jaren zijn wij actief bezig geweest met de inkoop van solar materialen bij de fabrikanten, het begeleiden en ondersteunen van installatiebedrijven en het ontwerpen van systemen voor woonhuizen, bedrijfsdaken en veldopstellingen. Door onze 15 jaar ervaring in deze branche zijn wij zeer goed op de hoogte van alles wat er speelt. Vele malen hebben wij systemen op het dak zien liggen die totaal niet voldoen aan wat er verkocht is aan de klant. Inferieure kwaliteit, modules die al na 3 jaar niet meer opbrachten van wat ze eigenlijk na 25 jaar nog beloofde te doen, systemen die verkeerd gemonteerd zijn tot aan systemen die bij de mensen in de tuin belande na een beetje wind. Steeds vaker werden wij benaderd door bedrijven en particulieren om een advies te geven voor een reeds aangebracht systeem of voor een nog aan te schaffen systeem. Tot op de dag van vandaag bellen de bedrijven ons met vragen over storingen of willen ze dat wij een module beoordeel op kwaliteit.

Waarom nu dag in dag uit bedrijven adviseren, scholing geven aan monteurs, problemen oplossen en niet een eigen bedrijf starten? Dat was precies wat de mensen ons vroegen en wat ons heeft doen besluiten om Solar Zaanstad op te richten. Er is duidelijk behoefte aan een bedrijf die kennis van zaken heeft, vertrouwen uitstraalt en hoge kwaliteit levert. Niet alleen tijdens het voortraject maar ook daarna als alles in werking is gesteld. Wij zijn bereikbaar voor elke vraag en bij ons krijgt u niet het gevoel dat u domme vragen stelt, want domme vragen bestaan niet. Heeft u reeds een systeem op het dak liggen maar ervaart u problemen en komt u er met uw huidige leverancier niet uit? Belt u ons dan even en wij stellen een onafhankelijk rapport op over het geplaatste systeem.

Bij Solar Zaanstad kunt u met vertrouwen een offerte laten maken voor het leveren en plaatsen van een solar-systeem. Wij zijn op alle vlakken scherp in prijs en hebben de beste materialen die op dit ogenblik leverbaar zijn. Na oplevering van het systeem ontvangt u van ons een opleverrapport waarin alles van het systeem beschreven staat en waar u altijd op terug kan vallen mochten er vragen zijn.

Wij hopen snel kennis met u te mogen maken om ook u als tevreden klant te kunnen toevoegen.

Solar Zaanstad

Rik Koedam