Skip to content

A-kwaliteit Zonnepanelen

De panelen die Solar Zaanstad levert zijn stuk voor stuk van de beste kwaliteit en voorzien van alle denkbare keurmerken.

De modules die wij aanbieden moeten aan meer eisen voldoen dan alleen maar de bekende keuringen en certificeringen. Certificeringen zijn belangrijk, maar de testen daarvoor worden gedaan in een fabriek onder andere omstandigheden dan die op uw dak plaats vinden. Buiten de certificeringen kijken wij ook nog wat het verleden is van de fabrikant en hoe hun producten zich de afgelopen jaren hebben gehouden en de problemen die ontstaan zijn. Hoe gaat een fabriek om met de problemen en is hun service en garantie werkelijk zo goed als ze zeggen. Het product moet tenslotte minimaal 25 jaar op uw dak liggen.

Als u het internet afstruint naar merken van zonnepanelen, ziet u waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Maak dan maar eens een keuze. Op elke website waar u komt staat dat ze de beste panelen hebben met de hoogste opbrengsten, wat het er niet makkelijker op maakt.

Waarom heeft Solar Zaanstad dan wel de beste keuze voor u?

Wij hebben ons assortiment gebaseerd op praktijk ervaring met modules van fabrikanten die minimaal 10 jaar bestaan en hebben bewezen goede producten te maken. Voor ons is het belangrijk dat een module strak en recht op uw dak ligt dus moet een paneel haaks en vlak zijn. Voor ons is het belangrijk dat u aan het einde van het jaar met een lach op u gezicht zit omdat u boven verwachting meer stroom heeft geproduceerd dan u had gedacht. Voor ons is het belangrijk dat u vol trots op een verjaardag verteld dat u een fantastisch systeem op u dak heeft liggen. Om daarvoor te zorgen hebben wij met de grootste aandacht een assortiment samengesteld die wij u graag in een vrijblijvend gesprek aanbieden.

A-kwaliteit Zonnepanelen
De meest krachtige omvormers van AP Systems

De meest krachtige omvormers van AP Systems

DS3: De meest krachtige Duo Micro-omvormer serie

 • 1 micro-omvormer voor 2 zonnepanelen
 • Maximaal uitgangsvermogen 730VA of 880VA
 • 2 invoer kanalen met onafhankelijke MPPT
 • Reactive Power Control
 • Maximale betrouwbaarheid, IP67
 • Encrypted Zigbee Communicatie
 • Geïntegreerd VDE Relais

Product kenmerken

De derde generatie Dual micro-omvormers van APsystems geven de hoogste verkrijgbare opbrengst van 730VA of 880VA zodat zij gemakkelijk kunnen voldoen aan de grotere vermogens van zonnepanelen vandaag de dag. Met 2 onafhankelijke MPPT’s, gecodeerde Zigbee-signalen, profiteren de DS3L en DS3 van een geheel nieuwe architectuur en zijn volledig compatibel met de QS1- en YC600-micro-omvormers.

Het innovatieve en compacte ontwerp geeft een lichter product en maximaliseert tevens de stroomproductie. De componenten zijn ingekapseld met siliconen om de spanning op de elektronica te verminderen, thermische dissipatie te verlichten, waterdichte eigenschappen te optimaliseren en maxi-male betrouwbaarheid van het systeem te kunnen garanderen door extreme testmethoden toe te passen, waaronder de versnelde levensduurtests. En 24/7 toegang tot energieproductie via de app en de webportaal maakt diagnose en onderhoud op afstand mogelijk.

De nieuwe DS3-serie kan communiceren met elektriciteitsnetten via een functie die RPC (Reactive Power Control) wordt genoemd om fotovoltaïsche stroompieken in het net beter te beheren. Met een prestatie en een efficiëntie van 97%, een unieke integratie met 20% minder componenten, zijn de APsystems DS3L & DS3 een revolutie voor residentiële en commerciële PV.

3-fase Quad Micro-omvormers

2000W

De 2de generatie APsystems 3-fase Quad Micro-omvormers leveren tot maar liefst 2000W en zijn uitermate geschikt voor de meest krachtige panelen.

Met het aanpasbare 3-fase bereik, 4 DC input kanalen, Encrypted Zigbee Communicatie, profiteert de QT2 van een compleet nieuwe architectuur. Het innovatieve ontwerp maakt het product uniek en levert maximale stroomopbrengst. De componenten zijn ingekapseld met siliconen om de spanning op de elektronica te verminderen, thermische dissipatie te verbeteren, waterdichte eigenschappen te optimaliseren en maximale betrouwbaarheid van het systeem te kunnen garanderen door o.a. extreme testmethoden toe te passen, waaronder de versnelde levensduurtests. Monitoring (optioneel) van de energieproductie via de app en de webportaal maakt diagnose en onderhoud op afstand mogelijk, 24/7.

De nieuwe QT2 heeft ook RPC (Reactive Power Control) voor interactie met het net om eventuele spanningsverschillen beter te managen.
Daarnaast biedt de QT2 een efficiency van 97%, heeft 20% minder componenten dan de vorige generatie en is uitermate geschikt voor zowel residentiële- als commerciële PV-daken.

3-fase Quad Micro-omvormers

Ontworpen voor 3-fase omgeving

 • 4 Ingangskanalen met lage DC Spanning, 2 MPPT’s
 • 1 Micro-omvormer voor 4 panelen
 • Maximaal continu uitgangsvermogen AC tot 2000VA
 • Ontworpen voor panelen met de hoogste opbrengst (Max. ingangsstroom 20A)
 • Geïntegreerd VDE Relais
 • Variabele arbeidsfactor
 • 3-Fase gebalanceerde uitgang